Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg tavuk kanat
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Karıştırma kabına 3 yemek kaşığı yoğurt alınır.
- Üzerine baharat, tuz ve salça eklenir güzelce karıştırılır.
- Tavuk kanatlar karışımın içerisine koyulur ve sosa yeterlice bulanması sağlanır.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
- 200 derece fırında 40 dk pişirilir isteğe nazaran yanına zerzevat ya da pilav ile servis edebilirsiniz.
- Ben karıştırma kabı içinde üç adet dilimlediğim patatese kalan sosa buladım ve birebir tepsi de pişirdim. Deneyenlere afiyet olsun ????.