
Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg tavuk kanat
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Mangal Lezzetinde Tavuk Kanat Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karıştırma kabına 3 yemek kaşığı yoğurt alınır.
- Üzerine baharat, tuz ve salça yağ eklenir güzelce karıştırılır.
- Tavuk kanatlar karışımın içerisine koyulur ve sosa iyice bulanması sağlanır.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
- 200 derece fırında 40 -45 dk pişirilir isteğe göre yanına sebze ya da pilav ile servis edebilirsiniz. Deneyenlere afiyet olsun ????.