Mangal Tadında Fırında Tavuk Şiş Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı galeta unu
- Yarım tatlı kaşığı biber salçası
- Yarım tatlı kaşığı domates salçası
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı süt
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çay kaşığı zencefil tuz (çöp şiş )
Mangal Tadında Fırında Tavuk Şiş Tanımı Yapılışı
- Tavuk göğsünü ince şeritler halinde kesin .
- Üzerine tüm materyalleri ekleyip ( sarmısakları ezin )streçflimle kapatıN.
- Yarım saat bekletin.
- Daha sonra sararak görseldeki üzere şişlere takın .
- 180* fanlı fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
- Çıkarıp aykırı çevirin (iki tarafı nar üzere olsun ) afiyet olsun ????????.