Mangalda Beyaz Et Nasıl Pişirilir
Mangalda Beyaz Et Pişirme Yontemleri nelerdir
Sizde mangal zevkinize ve damağınıza duşkunseniz hangi eti nasıl pişereceğinizi de iyi bilmeniz gerekirMangal her insanın becerebileceği bir şey olmadığı gibi her eti de aynı şekilde pişirebileceğiniz bir iş değildirKısacası guzel mangal yapmak hem bilgi hemde beceri isteyen bir iştirİşte bilginize bilgi katacak ve beyaz eti nasıl pişirmeniz gerektiğini oğretecek bir tarif
Beyaz Eti Pişirme
Genelde cekilmiş tavuk veya hindi, derisiyle de karıştırılır dolayısıyla yğ ve kalori miktarı artar Izgaraya koymadan once tavuğu 2 saat, hindiyi ise bir gece sosta beklet Lezzeti artırmak icin pekmez veya bal da ilave edebilirsin Eğer kemiksiz et pişiriyorsan yuksek ateşte uc ile altı dakika arası tutmalısın Kemikli parcaları ise arta ateşte 1215 dakika arası tutabilirsin Barbeku sos tatlı olduğundan cok fazla surmek hata olur Şeker uuzn sure ateşte kaldığında, etten daha once komurleşmeye başlaması hoş olmayabilir Pişirme konusunda, cekilmiş tavuk 73 derecede, goğus gibi etleri de 76 derecede pişir
tarifi
1 corba kaşığı sirke
1 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı acı sos
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
2 corba kaşığı şeker
2 corba kaşığı şeker
3 corba kaşığı ketcap
4 tavuk goğsu
Bir kasede şeker, ketcap, kımızı biber, sirke, acı sos ve tavuk suyunu karıştırın Birkac yerinden cizik attığınız tavukları bu sosun icinde yarım saat bekletin Sostan cıkardığınız tavukları ızgarada pişirin Uzerine kalan sostan dokerek servis yapın
alıntı
Mangalda Beyaz Et Pişirme Yontemleri nelerdir
Sizde mangal zevkinize ve damağınıza duşkunseniz hangi eti nasıl pişereceğinizi de iyi bilmeniz gerekirMangal her insanın becerebileceği bir şey olmadığı gibi her eti de aynı şekilde pişirebileceğiniz bir iş değildirKısacası guzel mangal yapmak hem bilgi hemde beceri isteyen bir iştirİşte bilginize bilgi katacak ve beyaz eti nasıl pişirmeniz gerektiğini oğretecek bir tarif
Beyaz Eti Pişirme
Genelde cekilmiş tavuk veya hindi, derisiyle de karıştırılır dolayısıyla yğ ve kalori miktarı artar Izgaraya koymadan once tavuğu 2 saat, hindiyi ise bir gece sosta beklet Lezzeti artırmak icin pekmez veya bal da ilave edebilirsin Eğer kemiksiz et pişiriyorsan yuksek ateşte uc ile altı dakika arası tutmalısın Kemikli parcaları ise arta ateşte 1215 dakika arası tutabilirsin Barbeku sos tatlı olduğundan cok fazla surmek hata olur Şeker uuzn sure ateşte kaldığında, etten daha once komurleşmeye başlaması hoş olmayabilir Pişirme konusunda, cekilmiş tavuk 73 derecede, goğus gibi etleri de 76 derecede pişir
tarifi
1 corba kaşığı sirke
1 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı acı sos
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
2 corba kaşığı şeker
2 corba kaşığı şeker
3 corba kaşığı ketcap
4 tavuk goğsu
Bir kasede şeker, ketcap, kımızı biber, sirke, acı sos ve tavuk suyunu karıştırın Birkac yerinden cizik attığınız tavukları bu sosun icinde yarım saat bekletin Sostan cıkardığınız tavukları ızgarada pişirin Uzerine kalan sostan dokerek servis yapın
alıntı