Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mangalda Beyaz Et Pişirme Yontemleri nelerdir

Mangalda Beyaz Et Pişirme Yontemleri nelerdir
0
62

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Mangalda Beyaz Et Nasıl Pişirilir

Mangalda Beyaz Et Pişirme Yontemleri nelerdir

Sizde mangal zevkinize ve damağınıza duşkunseniz hangi eti nasıl pişereceğinizi de iyi bilmeniz gerekirMangal her insanın becerebileceği bir şey olmadığı gibi her eti de aynı şekilde pişirebileceğiniz bir iş değildirKısacası guzel mangal yapmak hem bilgi hemde beceri isteyen bir iştirİşte bilginize bilgi katacak ve beyaz eti nasıl pişirmeniz gerektiğini oğretecek bir tarif

Beyaz Eti Pişirme

Genelde cekilmiş tavuk veya hindi, derisiyle de karıştırılır dolayısıyla yğ ve kalori miktarı artar Izgaraya koymadan once tavuğu 2 saat, hindiyi ise bir gece sosta beklet Lezzeti artırmak icin pekmez veya bal da ilave edebilirsin Eğer kemiksiz et pişiriyorsan yuksek ateşte uc ile altı dakika arası tutmalısın Kemikli parcaları ise arta ateşte 1215 dakika arası tutabilirsin Barbeku sos tatlı olduğundan cok fazla surmek hata olur Şeker uuzn sure ateşte kaldığında, etten daha once komurleşmeye başlaması hoş olmayabilir Pişirme konusunda, cekilmiş tavuk 73 derecede, goğus gibi etleri de 76 derecede pişir

tarifi

1 corba kaşığı sirke
1 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı acı sos
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
2 corba kaşığı şeker
2 corba kaşığı şeker
3 corba kaşığı ketcap
4 tavuk goğsu

Bir kasede şeker, ketcap, kımızı biber, sirke, acı sos ve tavuk suyunu karıştırın Birkac yerinden cizik attığınız tavukları bu sosun icinde yarım saat bekletin Sostan cıkardığınız tavukları ızgarada pişirin Uzerine kalan sostan dokerek servis yapın

alıntı
 
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt