Mangalda Soslu Kanat Tanımı İçin Materyaller
- 1 kilo kanat
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı tavuk baharatı
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu (Yoksa bir diş taze sarımsak
- 1 çay kaşığı curi baharatı
- 1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 4 yemek kaşığı kadar sıvı yağı
Mangalda Soslu Kanat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel kanatları ortadan ikiye bölüyoruz.
- Daha sonra bir kasede yoğurt ve baharatları karıştırıyoruz.
- Sıvı yağı da ek ediyoruz.
- Kanatlar ile uygunca harmanlayıp 1 saat dinlendikten sonra mangalda pişiriyoruz afiyet şifa olsun şimdiden yapanlara.