Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi Resimli

Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi Resimli
0
65

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi
Resimli Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi

Mango Ve Yoğurt Kopuğu

Mango Ve Yoğurt Kopuğu Malzemeleri
*1 portakal
*2 buyuk mango, dilimlenmiş
*1 cay kaşığı toz jelatin
*3 yemek kaşığı soğuk su
*300 ml yoğurt
*23 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 yumurta beyazı

Mango ve Yoğurt Kopuğu Tarifi

bir patates doğrayıcısı kullanarak portakaldan şeritler durumunda kabuk parcaları kesin ufak keskin bir bıcakla kabukları kibrit copu buyukluğunde kesin

Kucuk bir tavada suyu bir taşım kaynatın portakal kabuğu şeritlerim 23 dakika haşlayın suzup soğuk su altında tutun tekrar suzup kağıt havluyla kurulayın ve bir kenara koyun

Portakalın suyunu sıkın ve hazırlanmış mangoları ve portakal suyunu blenderda pure durumuna getirin aynı işlemi mangoları suzgecten gecirip portakal suyunu ekleyerek de yapabilirsiniz

jelatini ufak bir tava icerisindeki suya dokun 5 dakika kadar bekleyin jelatini cok kısık ateşte 12 dakika eriyinceye kadar ısıtın

Tahta bir kaşıkla surekli karıştırarak erimiş jelatini mango puresinin ustune dokun yavaş yavaş yoğurdu ve pudra şekerim ekleyip karıştırın

Temiz kuru bir kapta yumurta, beyazını iyice cırpın buyuk metal bir kaşık kullanarak yumurta beyazım mango karışımına ilave edin tadına bakıp gerekirse bir miktar daha pudra şekeri koyun

Kopuğu 4 tatlı kasesine koyup portakal kabuğu şeritleri ile susleyin 2 saat icerisinde servis yapın

imagesmangoveyogurtkopugutarifiresimli5ad40492728e1
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt