Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi
Resimli Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi
Mango Ve Yoğurt Kopuğu
Mango Ve Yoğurt Kopuğu Malzemeleri
*1 portakal
*2 buyuk mango, dilimlenmiş
*1 cay kaşığı toz jelatin
*3 yemek kaşığı soğuk su
*300 ml yoğurt
*23 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 yumurta beyazı
Mango ve Yoğurt Kopuğu Tarifi
bir patates doğrayıcısı kullanarak portakaldan şeritler durumunda kabuk parcaları kesin ufak keskin bir bıcakla kabukları kibrit copu buyukluğunde kesin
Kucuk bir tavada suyu bir taşım kaynatın portakal kabuğu şeritlerim 23 dakika haşlayın suzup soğuk su altında tutun tekrar suzup kağıt havluyla kurulayın ve bir kenara koyun
Portakalın suyunu sıkın ve hazırlanmış mangoları ve portakal suyunu blenderda pure durumuna getirin aynı işlemi mangoları suzgecten gecirip portakal suyunu ekleyerek de yapabilirsiniz
jelatini ufak bir tava icerisindeki suya dokun 5 dakika kadar bekleyin jelatini cok kısık ateşte 12 dakika eriyinceye kadar ısıtın
Tahta bir kaşıkla surekli karıştırarak erimiş jelatini mango puresinin ustune dokun yavaş yavaş yoğurdu ve pudra şekerim ekleyip karıştırın
Temiz kuru bir kapta yumurta, beyazını iyice cırpın buyuk metal bir kaşık kullanarak yumurta beyazım mango karışımına ilave edin tadına bakıp gerekirse bir miktar daha pudra şekeri koyun
Kopuğu 4 tatlı kasesine koyup portakal kabuğu şeritleri ile susleyin 2 saat icerisinde servis yapın
imagesmangoveyogurtkopugutarifiresimli5ad40492728e1
Resimli Mango Ve Yoğurt Kopuğu Tarifi
Mango Ve Yoğurt Kopuğu
Mango Ve Yoğurt Kopuğu Malzemeleri
*1 portakal
*2 buyuk mango, dilimlenmiş
*1 cay kaşığı toz jelatin
*3 yemek kaşığı soğuk su
*300 ml yoğurt
*23 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 yumurta beyazı
Mango ve Yoğurt Kopuğu Tarifi
bir patates doğrayıcısı kullanarak portakaldan şeritler durumunda kabuk parcaları kesin ufak keskin bir bıcakla kabukları kibrit copu buyukluğunde kesin
Kucuk bir tavada suyu bir taşım kaynatın portakal kabuğu şeritlerim 23 dakika haşlayın suzup soğuk su altında tutun tekrar suzup kağıt havluyla kurulayın ve bir kenara koyun
Portakalın suyunu sıkın ve hazırlanmış mangoları ve portakal suyunu blenderda pure durumuna getirin aynı işlemi mangoları suzgecten gecirip portakal suyunu ekleyerek de yapabilirsiniz
jelatini ufak bir tava icerisindeki suya dokun 5 dakika kadar bekleyin jelatini cok kısık ateşte 12 dakika eriyinceye kadar ısıtın
Tahta bir kaşıkla surekli karıştırarak erimiş jelatini mango puresinin ustune dokun yavaş yavaş yoğurdu ve pudra şekerim ekleyip karıştırın
Temiz kuru bir kapta yumurta, beyazını iyice cırpın buyuk metal bir kaşık kullanarak yumurta beyazım mango karışımına ilave edin tadına bakıp gerekirse bir miktar daha pudra şekeri koyun
Kopuğu 4 tatlı kasesine koyup portakal kabuğu şeritleri ile susleyin 2 saat icerisinde servis yapın
imagesmangoveyogurtkopugutarifiresimli5ad40492728e1