Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantar Çorbası (Kremalı Tadında)

Mantar Çorbası (Kremalı Tadında)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94

Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet mantar
  • 1 adet soğan
  • 4 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 litre su

Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tenceremize evvel yağ ve soğanları ekleyerek kavuruyoruz.
  2. Küçük küçük doğradığımız mantarları ekleyip kavuruyoruz ve un ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Suyumuzu ekliyoruz ve tel çırpıcı yardımıyla güzelce karıştırıyoruz topaklanmayı önlemek için.
  4. Kaynara çıkmadan sütümüzü ekliyoruz daha sonra tuz ve karabiber ekleyerek bir taşım kaynatıp kapatıyoruz. Afiyet olsun ????.
Mantar Çorbası (Kremalı Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,282Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt