iltasyazilim
FD Üye
Mantar Fileminyon
Malzemeler 6 adet bonfile 6 dilim tost ekmeği 20 adet mantar 1 yemek kaşığı margarin 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 6 yemek kaşığı krema Tuz Karabiber
Tarif • Tost ekmeklerini yuvarlak bir kalıpla kesip, fırında iyice kurutun
• Mantarları ince ince doğrayın
• Yağı eritin
• Ufak doğranmış soğanlar ile mantarı kavurun
• Tuzunu, karabiberini ve salçasını atın
• Altını kapatın
• Kremasını içine atıp, karıştırın
• Yağsız teflonda bonfilelerin iki tarafını da ikişer dakika pişirin
• Kenarda bekletin
• Fırın tepsisine ekmekleri sıralayın
• Üzerlerine bonfileleri koyun
• Mantarlı sosu ilave edin
• Fırında 20 dakika pişirin
• Yemekçinin notu: İsterseniz üzerine kaşar peyniri rendeleyebilirsiniz
Malzemeler 6 adet bonfile 6 dilim tost ekmeği 20 adet mantar 1 yemek kaşığı margarin 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 6 yemek kaşığı krema Tuz Karabiber
Tarif • Tost ekmeklerini yuvarlak bir kalıpla kesip, fırında iyice kurutun
• Mantarları ince ince doğrayın
• Yağı eritin
• Ufak doğranmış soğanlar ile mantarı kavurun
• Tuzunu, karabiberini ve salçasını atın
• Altını kapatın
• Kremasını içine atıp, karıştırın
• Yağsız teflonda bonfilelerin iki tarafını da ikişer dakika pişirin
• Kenarda bekletin
• Fırın tepsisine ekmekleri sıralayın
• Üzerlerine bonfileleri koyun
• Mantarlı sosu ilave edin
• Fırında 20 dakika pişirin
• Yemekçinin notu: İsterseniz üzerine kaşar peyniri rendeleyebilirsiniz