Mantar Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gr margarin (oda sıcaklığında)
- 400 gr nişasta
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- Kakao
Mantar Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle bir kaba margarini yumurtayı ve nişastayı ekleyip karıştırın .
- Sonra üzerine pudra şekerini ve kabartma tozunu ekleyip unu azar azar ek edin ve kulak göğsü yumuşaklığında bir hamur elde edin .
- Küçük yuvarlak biçim vererek tepsiye dizin .
- Sonra bir kola kapağını ince kakaoya batırıp sonra kurabiyelerin üzerine basın hepsini bu türlü yaparak 180 ile 200 derce ortası üzeri pembeleşinceye kadar pişirin.
- Mantar kurabiyeler hazır deneyeceklere şimdiden afiyet olsun .