Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantar Kurabiye

Mantar Kurabiye

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Mantar Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 125 gram margarin
  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 200 gram buğday nişastası
  • 1.5 çay bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı kakao

Mantar Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle oda ısısında yumuşaklığında olan margarin, yumurta ve pudra şekerini düzgünce yoğuralım.
  2. Daha sonra nişasta(mısır nişastası da kullanabilirsiniz), vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyelim. Lakin unu denetimli biçimde eklerseniz daha yeterli olur azaltıp yada artırabilirsiniz.
  3. İyice yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde hamurlar kopararak biçim verelim ve yağlı kağıt serili olan fırın tepsimize dizelim.
  4. Ben kapak kullandım sizde isteğinize nazaran bir meteryali kakaoya batırıp hamura hal veriniz. (bu materyallerden 16 tane kurabiye elde ettim. ).
  5. Şimdi de evvelden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15 dakika kantrollu biçimde pişiriniz. Afiyet olsun.
Mantar Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mantar Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 paket margarin1 adet yumurta1 su bardağı pudra şekeri2 su bardağı nişasta1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2 çay bardağı kadar un ( azaltılıp çoğaltılabilir)1 yemek kaşığı kakao Mantar Kurabiye Tanımı Yapılışı Uygun bir kaba aldığımız yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Mantar Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gr margarin (oda sıcaklığında)400 gr nişasta2 adet yumurta1 su bardağı pudra şekeri1 paket kabartma tozuAldığı kadar un Üzeri için; Kakao Mantar Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle bir kaba margarini yumurtayı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Mantar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin2 yumurta1 su bardağı pudra şekeri200 gram nisasta+1 su bardağı nişasta1 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 çay bardağı un (Kontrollü ekleyin) Süsleme için; 2 yemek kaşığı kakao ve 1 soda şişesi Mantar Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Mantar Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 paket margarin (250 gr)2 yumurta1 su bardağı pudra şekeri400 gram mısır nişastası (200 gram lık iki poşet kullandım)1.5 çay bardağı kadar un (kontrollü ekleyin)1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 yemek kaşığı kakao Mantar Kurabiye Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Mantar Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 250 gram margarin1 adet yumurta1 su bardağı pudra şekeri1, 5 su bardağı mısır nişastası2, 5 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2-3 yemek kaşığı kakao Mantar Kurabiye Tanımı Yapılışı Oda ısısında yumuşamış margarin, yumurta ve pudra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt