
Mantar Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 750 gram mantar
- 2 diş sarımsak
- 1 çay bardağı konserve mısır
- 3 adet taze soğan
- 10 kısım maydanoz
- Tuz limon sıvı yağı
Mantar Salatası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel mantarlarımız temizledikten sonra güzelce doğrayıp yapışmaz tavamıza alalım.
- Sıvıyağı sarımsak ve tuz ek edip yüksek ateşte karıştırarak pişirelim.
- Pişen mantarlarımızı soğumaya alıp geriye kalan gereçlerimizi doğrayalım.
- Soğuyan mantarların içine maydanoz taze soğan ve mısırı tuz limon ve yağı ek edip karıştıralım.
- İstediğimiz tabakla servis edelim. Şimdiden afiyet olsun hanımlar ????????????