Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantar Sote

Mantar Sote
0
90

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket kültür mantarı (ambalajlı paket)
  • 4 adet çarliston biber
  • 2 adet kapya biber
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tuz

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk evvel soğanları piyazlık doğrayın.
  2. Biberleri de küçük olmayacak formda doğrayıp başka bir kabın içine alın.
  3. Mantarları nazik bir biçimde yıkayıp orta büyüklükte doğrayın. (kararmaması için limonlu suda bekletebilirsiniz)
  4. Tavaya sıvı yağ ekleyip soğanları hafif pembeleşene kadar kavurun.
  5. Biberleri ek edip biraz yumuşayana kadar kavurun.
  6. Mantarları ekleyip suyunu salıp biraz çekene kadar yavaşça karıştırın.
  7. Salçayı ve baharatları ekleyip tekrar karıştırın. Kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun.
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mantar Sote Tanımı İçin Materyaller 500 gram mantar1 adet kuru soğan1 adet yeşil biberSalça2 diş sarımsak2-3 adet domatesKarabiberKırmızı biberTuz Mantar Sote Tanımı Yapılışı Soğan, sarımsak ve biberleri ince ince doğrayın. Mantarları da temizledikten sonra orta büyüklükte doğrayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Mantar Sote Tanımı İçin Materyaller 500 gram kültür mantarı4 çarliston biber2 diş sarımsak2 adet soğanTuz sıvı yağ2 adet kapya biber Mantar Sote Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Mantarları yıkayıp dış kabuklarını soyalım. Dilimleyelim kızgın tavada sıvı yağda soteleyelim. Suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler 300 gram mantar (ambalajlı paketlerde satılıyor)2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber1 adet küçük uzunluk soğan1 tatlı kaşığı salça2 tutam kimyon3 yemek kaşığı sıvı yağ1 tutam karabiberTuz Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler 1 paket mantar (400 gram benim aldığım paket)4 adet orta uzunluk kuru soğan6 diş sarımsak2-3 tane yeşil biber1 tane kapya biber (ben dondurucudan kullandım)2 adet domates (ben bir su bardağından biraz eksik domates sos kullandım)1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Mantar Sote Tanımı İçin Materyaller 1 kg mantar3 adet büyük kuru soğanKarabiberTuzPul biber Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Mantarları soyuyoruz. Yemeklik doğruyoruz. Soğanları uzun uzun doğruyoruz. Tavaya koyup soğanları kavurmaya başlıyoruz. Karamelize olmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt