
Mantar Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet kuru soğanı
- 3 adet kırmızı biber
- 4 yeşil biber
- 300 gram mantar
- Yarım yemek kaşığı salça
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- 1 bardak sıcak su
Mantar Yemeği Tanımı Yapılışı
- Sıvıyağ tencereye bırakıyoruz jülyen doğradığımız soğan kırmızı biber yeşil biber tencereye bırakıyoruz.
- Düzgünce pişiriyoruz sonra salça katıyoruz bir yandan mantarları soyuyoruz ( mantarlar yıkanmaz) iri iri doğruyoruz
- Daha sonra tencereye bırakıyoruz üzerine 1 bardak sıcak su katıyoruz tuz ve karabiber ekleyip orta ateşte pişiriyoruz afiyet olsun ????.