Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantarın En Güzel Hali (Tavuklu Mantar Sote)

Mantarın En Güzel Hali (Tavuklu Mantar Sote)
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
mantarin-en-guzel-hali-tavuklu-mantar-sote-9.jpg

Mantarın En Hoş Hali (Tavuklu Mantar Sote) Tanımı İçin Gereçler

  • 400 gram mantar
  • 500 gram tavuk göğsü
  • 1 su bardağı domates sosu yahut 2 domates
  • Sarımsak
  • Tuz, karabiber, kekik, pul biber
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım tatlı kaşığı domates salçası

Mantarın En Hoş Hali (Tavuklu Mantar Sote) Tanımı Yapılışı

  1. Evvel küp küp doğranmış tavuk göğsü bir tencereye alınıp kendi suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
  2. Daha sonra görselde ki üzere doğranan mantarlar üzerine eklenir.
  3. Tencerenin kapağı kapatılarak 5-6 dakika kadar pişirilir.
  4. Domates sosu ve sarımsak üzerine eklenerek 5 dakika da bu türlü pişirilir.
  5. Son olarak salçalar ve baharatları ekleyip 1-2 dakika pişirdikten sonra servise hazır.
Afiyet olsun????.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt