Mantarlı Bezelye Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram bezelye
- 1 paket mantar
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet havuç
- 2 adet patates
- Kara biber ,pulbiber, tuz
- Sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 3 su bardağı su
Mantarlı Bezelye Tanımı Yapılışı
- Tenceremizin ocağa alıyoruz .
- Soğanı ,havuç, patatesi küp biçiminde minik doğrayıp soteliyorum .
- Sonra mantarı doğrayıp sotelemeye devam ediyoruz.
- Baharatları ve salçayı ek edip en son bezelye ve yemeğimizin suyunu ,tuzunu ek edip kısık ateşte pişiriyoruz afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.