elektronikci
FD Üye
Mantarlı Ispanak Graten Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo ıspanak
- Yarım kilo mantar
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kapya biber
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı un
- 2 su bardağı süt
- Tuz
- Karabiber
- 150 gram kadar kaşar
Mantarlı Ispanak Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanı kavurup mantarı ekleyip, kapya biberi de ekleyin.
- Suyunu çekince ıspanağı ekleyelim.
- Tuz ekleyip suyunu çekene kadar pişirelim.
- Tereyağında unu kavurup süt, tuz ve karabiberi ekleyip beşamel sosu hazırlayalım.
- Borcam yada uygun bir tepsiye evvel ıspanak sonra beşamel sosu son olarak kaşar rendesini koyup 180 derecede kızarana kadar pişirelim.
Mantarlı Ispanak Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı