teknolojiuzmani
FD Üye
Mantarlı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1-2 adet kırmızı kapya biber
- 6-8 adet mantar(boyutuna nazaran değişir)
- 600 gram ıspanak
- 2 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- Çok az kimyon
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Tuz
Mantarlı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğan ve kapya biberleri yağda kavurun.
- Ardından dilimlediğiniz mantarları ekleyin biraz kavurun.
- Sonra ıspanak ve baharatları tuzu ekleyin kısık ateşte 20 dk kadar pişirin.
- Ispanaklar suyunu bırakacaktır.
- O su çekilinceye kadar pişirin. Afiyet olsun.