Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantarlı Penne Makarna

Mantarlı Penne Makarna
0
95

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
mantarli-penne-makarna-13.jpg

Mantarlı Penne Makarna Tanımı İçin Materyaller

• 250 gram mantar
  • 300 gram penne makarna (penne makarna yoksa kelebekli makarna kullanabilirsiniz)
  • 400 gram tavuk göğsü( lakin ben tavuk göğsü kullanmıyorum sevmediğim için eklemiyorum isteğe bağlı)
  • 150 ml sıvı krema
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Mantarlı Penne Makarna Tanımı Yapılışı

Merahaba arkadaşlar;.
  1. Tenceremize 6 su bardağı su ekleyelim ve kaynatmaya bırakalım ve 1 buçuk tatlı kaşığı tuz ekleyip kaynasın
  2. Kaynadıktan sonra makarna ekleyelim ve kaynasın kaynadıktan sonra makarna süzgeç yardımıyla süzüyoruz ve mantarları 5 dakika suda bekletelim kirlerini atsın ve sonra mantarları doğruyoruz .
  3. Doğradıktan sonra altını tutmayan tencereye yağ koyuyoruz ve mantarlarımızı kızartıyoruz.
  4. Kızarana kadar karıştıralım ve sonra sarımsakları içine ekleyip karıştırın ve sonra sıvı krema ekleyin .
  5. 1 buçuk çay kaşığı tuz ve karıştırın ki krema kusmasın ve sonra makarnamızı ekliyoruz ve karabiber ve karıştırın.
  6. 2 dakika ve tamam herkese afiyet olsun arkadaşlar.

858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt