Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantarlı Sebze Çorbası

Mantarlı Sebze Çorbası
0
18

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
mantarli-sebze-corbasi.jpg

Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet kabak
  • 1 adet küçük uzunluk patates
  • 3 adet mantar
  • 3 su bardağı et suyu yada olağan su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patatesler ve mantar küçük doğranır.
  2. Kabak ve havuç rendelenir.
  3. Tereyağı ve zeytinyağı tencereye alınır.
  4. Üzerine küçük doğranan patatesler eklenir ve karıştırılır. Geri kalan sebzeler de ek edilir karıştırılır.
  5. Üzerine et suyu ya da olağan su koyulur.
  6. Tuz atılır. Kırmızı toz biber atılır. Yumuşayıncaya kadar pişirilir. Ve blenderdan geçirilir.
Mantarlı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Mantarlı Zerzevat Tava Tanımı İçin Gereçler ️2 adet soğan️1 diş sarımsak️2 kırmızı 1 sarı biber(yeşil de olabilir)️250g mantar️2 tatlı kaşığı tuz2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber Mantarlı Zerzevat Tava Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Soğanı, sarımsağı, kırmızı ve sarı biberleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 /2 kg brokoli1 adet kereviz1 küçük patates1 pırasa1 kuru soğan1 havuç2 diş sarımsak2 su bardağı süt1 kutu krema (İsteğe bağlı)TuzKarabiberToz kırmızı biberKırmızı pul biberZerdeçal1 kahve fincanı zeytinyağı1 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ekonomik Terbiyeli Hafif Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 2 orta uzunluk patates1 tane havuç1 tane kabak (Tercihen)1 tane soğan1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı zeytinyağı6-7 bardağı su (Varsa et/tavuk suyu da eklenebilir)İsteğe nazaran 1 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz Terbiyesi için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Kemik Suylu Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Materyaller 2 bardak ilikli kemik suyu (Daha evvel hazırlayıp tek kullanımlık bardaklarda dondurucuya koyuyorum)4 bardak su1 orta uzunluk patates1 orta uzunluk soğanYarım su bardağı kırmızı mercimek1 tutam kereviz sapı-yaprağı (Daha evvelden doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Gereçler 1 paket mantar2 adet kuru soğan1 diş sarımsak2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber3 adet sulu domates (Yada yarım kavanoz konserve domates)2 paket kemiksiz tavuk göğsü1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı kimyon2 yemek kaşığı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt