Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Sucuklu Erişte Pilavı

Mantarlı Sucuklu Erişte Pilavı
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
mantarli-sucuklu-eriste-pilavi.jpg

Mantarlı Sucuklu Erişte Pilavı Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram erişte
  • 150 gram mantar
  • 1 su bardağı ay formunda doğranmış sucuk
  • 1 çay bardağı süt mısır
  • 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Su
  • Pulbiber

Mantarlı Sucuklu Erişte Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle tavanın içine zeytinyağı ekleyin ve akabinde erişteyi bırakıp birlikte orta derecede kavurun .
  2. Akabinde eriştemizin üzerine denetimli yavaşça kaynar su ve tuz ek edip pilavımızı kısık ateşte pişirelim.
  3. Akabinde mantarları küp halinde doğrayın ve sucuklarımızı yarım ay formunda doğrayın.
  4. Akabinde farklı tavanın içine göz kararı zeytinyağı bırakıp üzerine küp formunda doğranmış mantarları ekleyip yüksek ateşte mantarları suyunu çekene kadar kavuralım.
  5. En son üzerine sucuğumuzu ve süt mısırı ek edin.
  6. 2 dakika daha karıştırarak pişirin ve ocağın altını kapatın .
  7. Akabinde dinlenmiş eriştemizin üzerine sucuklu harcımızı ve kaşarımızın yarısını bırakıp birlikte karıştıralım ve servis tabağına bırakalım.
  8. Eriştemizin üzerine kalan kaşar peyniri rendesini ek edin.
  9. Akabinde en son üzerine pulbiber ile süsleyin afiyet olsun.
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt