Mantarlı Sulu Yemek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket mantar
- 3 yemek kaşığı yağ
- 1 çay kaşığı salça (Ben domates+biber karışık kullandım)
- 1 çay bardağı sıcak su
- 1 adet soğan
- 3-4 kısım maydanoz
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Mantarlı Sulu Yemek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Herkese merhaba çok pratik bir tarifle burdayım ????
- Öncelikle soğanları yarım ay formunda doğrayarak tavaya aldığımız yağda kızartalım.
- Üstüne salçayı ek edip karıştırın üstüne mantarları ekleyelim.
- Biraz karıştırdıktan sonra baharatları ek edelim ve biraz maydanoz doğrayarak ekleyelim.
- Biraz daha karıştırdıktan sonra sıcak suyu ekleyip karıştırın ve kapağını kapatıp kaynamaya bırakalım.
- 5-10 dakika daha kaynatıp ocaktan alın. ( afiyet olsun ????)