Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantarlı Tavuk Sote

Mantarlı Tavuk Sote
0
96

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
mantarli-tavuk-sote.jpg

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet büyük uzunluk tavuk göğsü
  • 2 adet yeşil sivri biber
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet kuru soğan
  • 500 gram mantar
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul
  • Tuz
  • 1 adet kapya biber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1, 5 su bardağı sıcak su

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavukları çok küçük olmayacak biçimde kuşbaşı doğrayalım ve tencereye sıvı yağı koyup tavukları kavuralım.
  2. Sotelik doğradığımız soğanları ve sarımsakları ekleyip kavuralım. Yeşil ve kapya biberi yemeklik doğrayıp soteleyelim.
  3. Soğanlar ve biberlerde biraz sotelenince içine mantarları ekleyip mantarlar suyunu çekene kadar sotelemeye devam edelim.
  4. Baharatları ve tuzu ekleyip biraz daha soteleyelim. Salçamızı ekleyip kavuralım. 1,5 bardak sıcak su ek edip yemeğimizi 15-20 dakika pişmeye bırakalım. Afiyet olsun. ????
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt