Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Tavuk Sote

Mantarlı Tavuk Sote
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
mantarli-tavuk-sote.jpg

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Gereçler

  • 450 gram tavuk göğüs
  • 3 adet domates
  • 3 adet sivri biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 20 adet mantar (İsteğe nazaran azaltılabilir çoğaltılabilir)

Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavaya yağımızı alıyoruz.
  2. Yağ kızdığında kuşbaşı tavukları ekleyip orta ateşte yaklaşık beş dakika kadar soteleyelim.
  3. Doğradığımız soğanı ekleyip 1-2 dakika kavuralım.
  4. Ocağın altını biraz kısıp üzerine biberleri ekleyip az daha soteleyin.
  5. Daha sonra küp halinde doğradığımız mantarları ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  6. Zerzevatları fazla öldürmeden yaklaşık 4 dakika kavurup domates rendesi ve baharatları ekliyoruz.
  7. Bir iki çeşit karıştırdıktan sonra sotemizi güveçlere paylaştıralım.
  8. Üzerine kaşar rendesi serpip evvelce ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. Servise alabilirsiniz ☺️Afiyet olsun ☺️????.
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt