bilgisayarci
FD Üye
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller
- 300 gram mantar
- 300 gram tavuk göğsü
- 2 tane kapya biber
- 2 tane yeşil biber
- 1 tane küçük soğan
- 4 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle ocağa küp küp doğradığımız kuş başı tavukları alalım.
- Suyunu salıp çekince zeytin yağını ekleyip 5 dakka kavuralım.
- Üzerine küçük küçük doğradığımız soğanları ekleyip 2 dakika pişirelim üzerine biberleri ekleyip biberler kavrulana kadar çevirelim.
- Üzerine mantarları ekleyip tuzunu atıp istediğiniz baharatları ekleyerek mantarlar suyunu çekene kadar pişirelim.
- Yanına pilav ayran salata .
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı