Mantarlı Tavuk Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram kadar tavuk göğsü
- 500 gram mantar
- 8 adet arpacık soğan
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 kasık biber salçası
- Karabiber
- Kekik
- Tuz
Mantarlı Tavuk Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce arpacık soğanlarımızı ve sarımsaklarımı doğrayıp kavuralım.
- Ardından doğradığımız mantarları ekleyelim, tavuk göğüslerini küp küp doğrayalım ve tencerede sotelemeye başlayalım.
- Tavuklar suyunu salacak ve tekrar çekecektir.
- Ardından 1 yemek kaşığı biber salçası ekleyelim.
- Kekik, karabiber, kırmızı biber ne eklemek isterseniz baharat çeşitleri size kalmış.
- En son kademede tuzunu ek edelim. Deneyenlere afiyet olsun ????