elektronikci
FD Üye

Mantı Makarna Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket makarna
- 300 gram kıyma
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Tercihe nazaran istenilen baharatlar
- Üzerine gelecek kadar su
- 1,5 yemek kaşığı salça
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Mantı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak makarnamızın iç harcını hazırlayalım.
- Uygun kabımıza kıymamızı alalım.
- Üzerine rendelediğimiz soğanı ekleyelim.
- Tuz ve damak zevkine nazaran baharatlarıda ekleyip yoğuralım.
- Makarnamızı hazırladığımız iç harcıyla dolduralım.
- Tencereye yağ ve salçamızı alarak bir kaç dakika kavuralım.
- Daha sonra doldurduğumuz makarnalarıda ekleyip, bir kaç dakikada o denli kavuralım.
- Suyunuda ekleyip pişirmeye bırakalım.
- Pişen makarnamızı yoğurtla servis yapalım. Afiyet olsun.