Margarinsiz Yumurtasız Sütsüz Bisküvi Tadında Kurabiye (Süt Alerjisi) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 3 çay bardağı un
- 1 çay bardağı mısır unu
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıcak su
- 1 adet limon suyu
- 1 adet limon kabuğu rendesi
- Yarım çay kaşığı tarçın
- Yarım çay kaşığı mahlep
- 1 kabartma tozu
Margarinsiz Yumurtasız Sütsüz Bisküvi Tadında Kurabiye (Süt Alerjisi) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle şekeri sıcak suda eritip tüm malzemeleri karıştırıyoruz.
- Şekil verip kalıplarla 180 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dk pembeleşinceye kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun. (bisküvi görüntüsü elde etmek için rulo haline getirip buz dolabında yarım saat dinlendirip çıkınca dilimleyebilirsiniz).