Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Marmaray'da Maske Kavgası: 'Benim İçin Tehlike Arz Ediyor'

Marmaray'da Maske Kavgası: 'Benim İçin Tehlike Arz Ediyor'
0
90

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-c39da6747fc80db15f7d8d54a436cf0172b97381.jpg

Marmaray'da 2 yolcu ortasında maske takma tartışması yaşandı. Güvenlik görevlilerin müdahale ettiği tartışma, öteki yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Pendik durağındaki Marmaray treninde dün akşam saatlerinde maske takan bayan yolcu, maskesi takılı olmayan öbür bir yolcuyu uyardı. İkili ortasında tartışma yaşandı. Başka yolcular da geç kaldıklarını söyleyerek duruma reaksiyon gösterdi. 

Bunun üzerine özel güvenlik görevlilerine haber verildi. Maske takmayan yolcuya reaksiyon gösteren yolcu güvenlik  görevlilerine, 'Bu kişi benim için tehlike arz ediyor. Almanızı istiyorum. Şikayetçi olmayacağım' dedi. Yaşanan tartışma diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İşte o anlar ????

Similar threads

Üsküdar'da otobüste seyahat yaptıkları esnada maske takmadığı argüman edilen 2 yolcu ile öteki yolcular ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle otobüsün içinde maske takmayan 2 kişi öteki yolcular tarafından tekmelerle darp edildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sancaktepe'de İETT otobüsünde maske takmayan kadına, diğer yolcular tepki gösterdi. Maske takmayı reddeden kadın, polis ekipleri tarafından otobüsten indirildi. Fatma Alemdar adlı kadın geçtiğimiz aylarda da minibüste maske takmadığı için ceza yiyince ceza makbuzunu yırtmıştı. Olay, 29...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'nin acil servisinde maske takmayan anne ve kızı ile hekim ortasında tartışma yaşandı. İkazlara karşın maske takmayan anne ve kızı 'Biz cumhuriyet savcısıyla görüştük. Takmamıza gerek yok. Anayasal hakkımız' dedi.  İmajlar dün akşam saatlerinde Yenikent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Bir hastanenin acil servisinde maske takmayan anne ve kızı ile doktor arasında tartışma yaşandı. Uyarılara rağmen maske takmayan anne ve kızı 'Biz cumhuriyet savcısıyla görüştük. Takmamıza gerek yok. Anayasal hakkımız' dedi. O anların görüntüleri sosyal medyada gündem olurken doktoru sabrından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Metrobüse binerken bagajıyla turnikesiz bölümden geçen oyuncu Selahattin Taşdöğen, güvenlik görevlilerince durduruldu. Maskesini indiren oyuncu ile görevliler arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Oyuncu Selahattin Taşdöğen geçtiğimiz günlerde İstanbul Mecidiyeköy'de metrobüse binmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt