iltasyazilim
FD Üye
http:img405**************img405671725012019277
http:img546**************img546380625012019281
Maulwurfkuchen (Köstebek Pastasi)
Malzemeler:
* 3 yumurta,
* 1 su bardağı şeker,
* 75 gr margarin,
* 1 paket kabartma tozu,
*1 paket vanilya,
* 2 çorba kaşığı kakao,
* aldığı kadar un,
İçi için:
*1 paket krem şanti + 1 su bardağı süt,
*3 tane muz,
*2 kaşık damla çikolata,
*2 kaşık kırılmış fındık,
Hazırlanışı:
Şekeri ile yumurtaları çırpın Üzerine yumuşamış margarini, kabartma tozunu vanilyayı,kakaoyu ve aldığı kadar unu (koyu kıvamlı olmalıdır) katıp kek harcını yağlanmış yuvarlak kek kalıbına döküp yayın 170 derecelik fırında pişrin Pişen kek ılıyınca kenarlarından 2 cm bırakıp orta kısmı kaşık yardımıyla oyun Yanlız düz bir şekilde ve tabanı parçalamadan kekin yarı kısmına kadar oymalısınızOyduğunuz kısma ikiye kesilmiş muzları yerleştirin krem şantiyi sütle çırpıp içine fındık ve damla çikolata (yada çikolata parçası) katıp bu karışımı sadece muzların üzerine koyun Oyduğunuz kekin parçalarını ufalayın ve krem şantinin üzerine tamamen kapatacak şekilde ekin hafif hafif bastırıp krem şantiye yapışmasını sağlayın En az 23 saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz…
Afiyet Olsun
http:img546**************img546380625012019281
Maulwurfkuchen (Köstebek Pastasi)
Malzemeler:
* 3 yumurta,
* 1 su bardağı şeker,
* 75 gr margarin,
* 1 paket kabartma tozu,
*1 paket vanilya,
* 2 çorba kaşığı kakao,
* aldığı kadar un,
İçi için:
*1 paket krem şanti + 1 su bardağı süt,
*3 tane muz,
*2 kaşık damla çikolata,
*2 kaşık kırılmış fındık,
Hazırlanışı:
Şekeri ile yumurtaları çırpın Üzerine yumuşamış margarini, kabartma tozunu vanilyayı,kakaoyu ve aldığı kadar unu (koyu kıvamlı olmalıdır) katıp kek harcını yağlanmış yuvarlak kek kalıbına döküp yayın 170 derecelik fırında pişrin Pişen kek ılıyınca kenarlarından 2 cm bırakıp orta kısmı kaşık yardımıyla oyun Yanlız düz bir şekilde ve tabanı parçalamadan kekin yarı kısmına kadar oymalısınızOyduğunuz kısma ikiye kesilmiş muzları yerleştirin krem şantiyi sütle çırpıp içine fındık ve damla çikolata (yada çikolata parçası) katıp bu karışımı sadece muzların üzerine koyun Oyduğunuz kekin parçalarını ufalayın ve krem şantinin üzerine tamamen kapatacak şekilde ekin hafif hafif bastırıp krem şantiye yapışmasını sağlayın En az 23 saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz…
Afiyet Olsun