Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mavi Ekran Donma

Mavi Ekran Donma
0
225

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben 34 aydır mavi ekran ve donmalar yaşıyorum format attım düzelmedi bilgisayarın garantisi vardı vatana götürdüm test ettiler bi problem bulamadılar olsun dedim gönderin dedin belki orda bi arızası varsa cıkar dedim gönderemiyoruz diyip geri cevirdiler beni sonra pcyi aldım eve getirdim 1 hafta bi problem yok ondan sonra gene mavi ekran ve donmalar yaşamaya başladım hataların resimlerini atıyorum şimdi sizlere

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben 34 aydır mavi ekran ve donmalar yaşıyorum format attım düzelmedi bilgisayarın garantisi vardı vatana götürdüm test ettiler bi problem bulamadılar olsun dedim gönderin dedin belki orda bi arızası varsa cıkar dedim gönderemiyoruz diyip geri cevirdiler beni sonra pcyi aldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhaba arkadaşlar ben 34 aydır mavi ekran ve donmalar yaşıyorum format attım düzelmedi bilgisayarın garantisi vardı vatana götürdüm test ettiler bi problem bulamadılar olsun dedim gönderin dedin belki orda bi arızası varsa cıkar dedim gönderemiyoruz diyip geri cevirdiler beni sonra pcyi aldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
İslemci ve anakart olarak AMD 3200+ s939 ve yanında gayet ucuz Asus A8v anakart aldım fakat sonuc cok sasırtıcı olduOyunlarda performans oldukca kotu(Eskiden celeron 17 vardı ondan da kotu)Sık sık donmalar takılmalar vs vsDaha sonra kendi basıma ugrasırken Anakart BIOS'una girdimHicbirsey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
iyi akşamlar arkadaşlar gta 4 oynuyordum pc bi anda böyle oldu açılmıyor res atıyor format attım aynı sizce sorun nedir hallolur mu yoksa ekran kartı gitmişmi söktüm taktım değişen olmadı http:img27**************img272714m2 Uploaded with Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna bastığımda siyah ekranların yerine bu ekran çıkıyor bu şekildede açılmıyor bilgisayar sürekli renk değiştirip duruyor bi kaç defa kapatıp açtıktan sonra hiç bişey yokmuş gibi normal açılıyor sebep ne olabilir ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra ekranın bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt