Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mavi Kapak Kampanyası Neden Bitti?

Mavi Kapak Kampanyası Neden Bitti?
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
imagesmavikapakkampanyasinedenbitti5b03508156d77

Ege Universitesi Diş Hekimliği Fakultesi Dekanı Prof Dr Celal Artunc, 3 yıl once başlattıkları mavi kapaktoplama kampanyasının, sona erdiğini acıkladı
Tane tane kapakları toplayalım adım adım engelleri aşalımsloganıyla başlatılan ve yaklaşık 400 ton kapak toplanan projeye son verildi Tum Dunyaya yayılan ve Dunya rekoru kıran kampanya kapsamında tam 1600 tekerlekli sandalye alındı
Projenin bitirilmesindeki nedeni, Prof Dr Nurselen Toygar, “Dekanımız fakultemizin bilimsel calışmalarla adının anılmasını istiyor Bu nedenle kampanyaya bu yıl son verildi şeklinde acıkladı