Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Maya Tutmayan Yoğurdu Tekrar Mayalama

Maya Tutmayan Yoğurdu Tekrar Mayalama
0
33

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
maya-tutmayan-yogurdu-tekrar-mayalama.jpg

Maya Tutmayan Yoğurdu Tekrar Mayalama Tarifi İçin Malzemeler

• 5 kilo süt (Mayalanıp tutmamış )
  • 40/27 ölçüsünde dikdörtgen borcam

Maya Tutmayan Yoğurdu Tekrar Mayalama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Mayaladığım süt olduğu gibi duruyordu sütü borcama döktüm.
  2. Fırını 75 dereceye ayarladım.
  3. Sütü bu şekilde 1 saat boyunca fırında beklettim.
  4. Mayalanan yoğurdu hemen fırından çıkartmıyoruz, soğumasını bekliyoruz.
  5. Soğuyan yoğurdu dolaba alıyoruz. İşte bu kadar. Afiyet şifa olsun.
Maya Tutmayan Yoğurdu Tekrar Mayalama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Püf Noktalarıyla Taş Üzere Yoğurt Mayalama (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 5 kg günlük inek sütüYanında verilen maya (yoğurdun tadı nasıl olsun isterseniz damak tadınıza nazaran şeker ve tuz eklemesi yapabilirsiniz) Püf Noktalarıyla Taş Üzere Yoğurt Mayalama (Videolu) Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Emaye Tencerede Taş Gibi Yoğurt Tarifi İçin Malzemeler 5 kilo süt1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı şeker3 yemek kaşığı yoğurt mayası Emaye Tencerede Taş Gibi Yoğurt Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencere seçimi; yoğurdu kaynattığım tencere ile yoğurt mayaladığım tencere aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Kremalı Yoğurt Mayalama Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 nehir bardağı yoğurt *200 ml ham krema Kremalı Yoğurt Mayalama Tarifi Yapılışı Yoğurdu yağlı severler için krema ile mayalamayı tavsiye ederim24 litre süt mayalamak istiyorsanız 200 ml krema tatmin edici olacaktır Sütü ve ham...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Garantili Yumuş Poğaça Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt1 su bardağı su1 çay bardağı sıvı yağ1 paket kuru maya1 yemek kaşığı tuz3 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı yoğurt2 adet yumurta akı (Sarısı üzerine )Yarım paket margarin yada tereyağı6-7 bardak arası un kontrollü ekleyin her un aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Bebeğimin Yoğurdu Tarifi İçin Malzemeler *Yarım litre süt *1 yemek kaşığı yoğurt Bebeğimin Yoğurdu Tarifi Yapılışı Süt kaynatılır pastorize süt kullandığım için kaynar kaynamaz altını kapattım Serçe parmağımı içine soktuğumda 7 saniye parmağım dayanacak sıcaklığa gelene kadar sütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt