Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MEB, öğretim yılına hazırlık ödeneği için tarih verdi

MEB, öğretim yılına hazırlık ödeneği için tarih verdi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), vilayet ulusal eğitim müdürlüklerine öğretmenlerin 2022 öğretim yılına hazırlık ödeneğine ait yazı gönderdi.

2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6'ncı Periyot Toplu Sözleşme'nin 'Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna Ait Toplu Sözleşme' kısmına nazaran, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin; 2022'de 1325 TL, 2023'te 1400 TL olarak ödeneceği bildirildi.

Ödenek için tarih verildi

DHA’nın haberine nazaran; yazıda, Merkezi İdare Bütçe Kanunu'nda yer alan; öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, öğretim yılının başladığı aydan sonra ve birinci devir ders yılının sonundan evvel başlayanlara yüzde 75'i, birinci periyot ders yılından sonra ve ikinci devir ders yılının sona ermesinden evvel misyona başlayanlara yüzde 50'si oranında yapılacağı tabiri hatırlatıldı.

Bu kapsamda, eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı takımlarda vazifeli olup fiilen öğretmenlik yapanlara, Toplu Kontrat ile 2022 için belirlenen öğretim yılına hazırlık ödeneğinin 12 Eylül 2022 tarihinden itibaren ödenmesi gerektiği bildirildi.

odenek_502.jpg

Similar threads

Bakanlıktan vilayet ulusal eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda, 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6'ncı Periyot Toplu Sözleşme'nin 'Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna Ait Toplu Sözleşme' kısmına nazaran, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin; 2022'de 1325 TL, 2023'te 1400 TL olarak ödeneceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
öğretim yılına hazırlık ödeneği kaç para öğretim yılına hazırlık ödeneği ne değin öğretim yılına hazırlık ödeneği Bakan Dinçer, ''Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği'' konulu yayımladığı genelgede, 6091 sayılı 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununa ekli ''K'' cetvelinde ''657 sayılı Kanunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Canik Belediyesi, ilçede bulunan tüm okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor. Canik Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda paklık ve etraf düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Okullarımızı hazır hale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması sebebiyle, 13 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’de Erenler İlkokulu’nda kutlama programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kutlama programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
20112019 Yılı Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği Açıklandı 20112019 öğretim yılına hazırlık ödeneği açıklandı ne kadar ödenecek miktarı ne vakit ödeme şekli ile ilgili bilgiler burada melekler Milli eğitim bakanlığı 20112019 yılı öğretim yılına hazırlık ödeneğini açıkladı melekler20112019 öğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt