nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20192019 yılı eğitimöğretim dönemi ile ilgili yaptığı açıklamada velilerden şüphesiz karne parası istenmeyeceğini MEB'in okullara tahsis göndereceğini açıkladı
Öğrenci karneleri ve başarı belgeleri için, 2019 yılında MEB Yardım Hizmetleri Genel Müdürlüğü kadar ilçe ulusal eğitim müdürlükleri hesabına öğrenci sayısı başlıca alınarak kırtasiye ödeneği gönderileceği vurgulanan açıklamada, Bu sebeple okul yönetimleri kame parası adı ile öğrencilerin kendileri veya velilerinden muhakkak para talep etmeyeceklerdirdenildi *
Öğrenci karneleri ve başarı belgeleri için, 2019 yılında MEB Yardım Hizmetleri Genel Müdürlüğü kadar ilçe ulusal eğitim müdürlükleri hesabına öğrenci sayısı başlıca alınarak kırtasiye ödeneği gönderileceği vurgulanan açıklamada, Bu sebeple okul yönetimleri kame parası adı ile öğrencilerin kendileri veya velilerinden muhakkak para talep etmeyeceklerdirdenildi *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.