Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

medal off honor airborn problemi

medal off honor airborn problemi
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar öncelikle merhaba
medal off honor airborn ı kurmak istedim yalnız setupı calıstırdıgımda physXi kurduktan sonra oyun kurumuna devam etmiyor problemi nasıl çözebilirim bi yardım lütfen

Similar threads

arkadaşlar medal of honorda pasific de japon gemileri uçakla bombalanan bi bölüm var bombayı atıom patlıo ama hep aynı yerde işaret var nasıl geççem şu bölümü bilen varsa yardım etsin lütfen yada save game olan oyunun devamını görmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öncelikle hepinizin kurban bayramı mübarek olsun Medal of Honor açılmıyor ***** felanda yaptım yine açımıyor Bi yardım edermisiniz Şimdiden teşekürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
MedaL oF HonoR Allied Assault'ta Bi bölümü Geçemedim Bi tane Binadan köprüyü patlatmalarını önlemek için sniperla adamları indiriyoz sonra Tiger Tank Geliyo Orda kuleye cıkınca napcaz Dürbün ile ucak yolluyom ama 5 6 kere tanklar ateş edince kule yılıkıyo yardım ederseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarÖncelikle benim bilgisayarın özelliklerini verip daha sonra sorunlara geçmek istiyorum Windows XP Service Pack 3 32 GB Ram Nvidia GeForce 8800 GTX Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU X9650 @ 300GHz Medal of Honor: Oyunu kuruyorumSimgesine tıklıyorum,ekrana moh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Selam arkadaslar , medal of honornight commando aldım ama oyun rusça çıktı 3 haftadır oyunu oynayamıorm bi yardım etseniz çk makbule geçecek ,bi yerde ingilizce patch inin nerde olduunu bilen varsa lütfen söylesn ! Saolun
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt