Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehir Çorbası

Mehir Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Mehir Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur
  • 1 litre sıcak su
  • 2 kase yoğurt
  • Tuz

Mehir Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir su bardağı bulgurunuzu yıkayın ve ocağa alın daha sonra 1 litre sıcak suyunu ekleyin ve kaynamaya bırakın düzgünce kaynadıktan sonra bütün suyunu çeksin.
  2. Piştikten sonra soğumaya bırakın.
  3. 2 kase yoğurdunuzu yeterlice çırpın ,dikkat edin yeterlice soğusun yoksa kesilir.
  4. Emin olduktan sonra üstüne dökün ve bir çimdik tuzunu da ekleyin ve karıştırın.
  5. Soğuk servis edilir lütfen buzdolabında bekletin afiyet olsun.
Mehir Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Mehir Meşhur Mardin Tarzı Buz Üzere İçiniz Ferehlatıcak Ayran Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1.5 su bardağı aşurelik buğday2 litre su1 kg yoğurt1 tatlı kaşığı tuz Üzerine; Pekmez Mehir Meşhur Mardin Yöntemi Buz Üzere İçiniz Ferehlatıcak Ayran Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Bol Vitaminli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 2 adet tavuk but2,5 su bardağı yoğurt2 yemek kaşığı un1 adet yumurtanın sarısı1 yemek kaşığı tereyağıKarabiberTuz Bol Vitaminli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle tavuk butlarını tencere alıyoruz. Üzerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Köfteli Yayla Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı pirinç100 gr kıyma2 yemek kaşığı galeta unuTuz ,karabiber Meyanesi için; 3 su bardağı yoğurt1 adet yumurta1 tepeleme yemek kaşığı un Üzeri için; 2 yemek kaşığı tereyağıKuru naneİsteğe nazaran pul biber Köfteli Yayla Çorbası Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Bulgurlu Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Kullanılan su bardağı 200ml Kullanılan çay bardağı 125ml 1 çay bardağı iri bulgur (Başbaşı bulgur)2 su bardağı su2 su bardağı yoğurt1 adet yumurta1 yemek kaşığı un (Tepeleme)5 su bardağı sıcak su1 tatlı kaşığı tuz Üzerine: 2 yemek kaşığı sıvı yağ1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Sütlü Kereviz Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı un1 adet orta uzunluk soğan3 diş sarımsak1 adet orta uzunluk patates1 adet orta uzunluk kereviz1 tutam kereviz sapı ve yaprakları1 litre sıcak su1 su bardağı sütTuzKarabiber Sütlü Kereviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt