Mehmet Ali Erbil ve eşi ile tatlı bir söyleşi tuğba erbil saç rengi tuğba erbilin saç rengi mehmet ali erbil eşi mehmet ali erbilin eşleri eşleri 'ÇAPKINLIK YAPARSA BIRAKIR GİDERİM' 1548613052 1548613052 mehmetalierbilveesiiletatlibirsoylesi5c4df5c0af0f3mehmetalierbilveesiiletatlibirsoylesi5c4df5c0af0f3 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermehmetali4ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEHMET ALİ ERBİL VE EŞİ TUĞBA ERBİL'LE YAPILAN KEYIFLI SOHBET Oğlum için gülünç adam, annem için Küheylanoyunundaki başarılı tiyatrocu, pek çok kadın için çapkın, benim içinse kendi ruhunun derinliklerine kaçmaktan korkup, başkalarını eğlendirmeye koşan adam Bunlardan hangisi hakiki Mehmet Ali Erbil? Yahut hepsi aniden mi? Erbil'lerle geçirdiğim iki saat boyunca meşhur komedyenin sorularıma tepkileri, bir kaleydoskopu her çevirişinizde değişen renkler gibiydi Eşi Tuğba Erbil'in bu kaleydoskopun parçaları arasında gönüllü olarak kaybolmaktan hoşlandığını düşündüm İlginçtir ama arasında 21 yaş ayrım olmasına rağmen, yaşama sevincini Tuğba Erbil'e veren, eşi Mehmet Ali 'TV'de sesini duyduğum anda neşem yerine geliyor,' diyen genç kadına 'Ya bir gün çapkınlık yaparsa tekrar?' diye soruyorum 'Hoşgöremem Mehmet Ali çapkınlık yaparsa, onu bırakır, giderim,' diyor TUĞBA ERBİL Beni doğrusu sevdiğine inandım, fazla da düşünmedim geçmişini Ne dek çağdaş bir aileden gelmiş olsam da, evlilik olmadan birlikte yaşayacak türde biri de değildim Kendimce sevdiğin insanla evlenirsin! Babam çok üzüldü, gazetelerde fotoğraflarımızı görünce Kim ister fakat birinin sevgilisi olarak gazete kupürlerinde yer almayı Boşandığı vakit, Mehmet Ali'yle aramızda henüz duygusal bir şey yokken 'Boşan bir daha evlenme, izaç sana kadar yok,' diyordum Hayatta böyle inatçılık görmedim Mesela Gülben Ergen'in programına inadından çıkmadı O zaman yalvardım ona 'Gitmiyorum,' dedi Annesi bizdeydi, ısrar etti, ona rağmen gitmedi O inadı çok kötü MEHMET ALİ ERBİL Birincil evliliğimi yaptığımda Tuğba daha yeni doğmuş! 51 yaşımdayım Aramızda 21 yaş ayrım var! görür görmez Tuğba bana değişik geldi O güne değin yaşadığım ilişkilerin, arkadaşlıkların ya da aşkların çok dışarıda geldi Hayatımın son evliliği olduğunu hissettim Boşanma acayip bir travma Zaten ölümden sonraki ikinci travma insan hayatında Bu travmayı üç defa yaşadım Kadınları tanımak olası değil Zaten kadını çözmediğiniz sürece ilişki daha hoş Erkeklerin yüzde 99'u çapkın Bir tek üvey babam çapkın değildi Neler var İkisiyle yaşıyor, bir de Rus sevgili buluyor falan Biz onların yanında hiçbir şeyiz 'Çapkın showman' Mehmet Ali Erbil dördüncü evlilikte bundan böyle durulmuş gibi Ne yaptınız ona? TE: Huysuz durumda zaten beraberliğimizin anlamı olmazdı ki Erbil o kadar fazla ilişkisini kamuoyu önünde yaşadı 25 yaşında okulunu yeni bitirmiş, Ankaralı memur bir ailenin kızı olarak, 'Ya beni de üzerse' demediniz mi hiç? id TE: Beni o konuda ikna etti Nasıl? TE: Sevgisiyle ola ki Beni fiilen sevdiğine inandım, fazla da düşünmedim geçmişini MAE: Tuğba ile aramızda yaş farkı olmasına rağmen ilişkimizde hâlâ bir sorun yok Yaş farkınız ne dek? MAE: 19 TE: Hayır, 21 yaş daha büyüksün benden MAE: Ne diyorsun? TE: Evet 29 yaşımdayım MAE: Ben ilk evliliğimi yaptığımda o daha yeni doğmuş Ben 51 yaşımdayım Kuşak çatışması yaşamıyor musunuz? TE: Iki Taraflı zevklerimiz fazla olduğu için fazla çatışma yaşamıyoruz Yaşam zaten yüzde 100 beklentilerin karşılandığı bir şey yok Çocuğu planlamış mıydınız? TE: Hiçbir şeyimizi planlamadık Evliliğimiz de planlı değildi Çocuk da o kadar Çocuk sahibi olayım, anne olayım özleminde değildim doğrusu Ama iyi ki doğmuş MAE: bir de benim olgunluk dönemime eşit geldi bu izaç Tuğba Erbil'in hedefleri, tutkuları nedir? Anne ve babanız da TRT'den emekliymiş TE: Bir ablam var Ne mankenim, ne bu dünyadan geliyorum, ne bu dünyada olma isteğim vardı Benim için piyango, Mehmet Ali'yle tanışmam İlişkimiz arkadaş olarak başladı Nerede tanıştınız? TE: Falcıda tanıştık MAE: Fiilen Tuğba'nın ablasını tanıyordum O bir falcıya gitmişti, beni de götürdü Orada Tuğba'yı görünce âşık oldum Bana çok değişik geldi Nasıl? MAE: Daha kiloluydu Tuğba demiyordum o zamanlar, 'Duba' derdim (Gülüyor) TE: Fazla da değildim yani görünce aşk Ne giydiğini hatırlıyor musunuz? MAE: Hiç hatırlamıyorum, ben onu üstsüz düşündüm Şaka yapıyorum! TE: Ben baktırmadım bile O zaman evliydiniz? MAE: Evet, evliydim Tuğba'nın da erkek arkadaşı vardı zaten TE: Hafta sonu için gelmiştim İstanbul'a Hacettepe Üniversitesi'nde son sınıftaydım Pazar Sabahleyin