Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet ali Erbil'den Korhan Abay ve Teknik Poyrazoğlu hakkında şok sözler

Mehmet ali Erbil'den Korhan Abay ve Teknik Poyrazoğlu hakkında şok sözler
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mehmet ali Erbil'den Korhan Abay ve Teknik Poyrazoğlu hakkında şok sözler korhan abay üniversite poyrazoğlu yüksek poyrazoğlu korhan abay hakkında poyrazoğlunun eşi 1548625111 1548625111 mehmetalierbildenkorhanabayveteknikpoyrazogluhakkindasoksozler5c4e24deae06cmehmetalierbildenkorhanabayveteknikpoyrazogluhakkindasoksozler5c4e24deae06c http:staticguncelnetarchive8775peKaeR354eb 1 Erbil, Korhan Abay (solda) ile Teknik Poyrazoğlu'unesco 'fazla koku bursu' oldukları Mehmet ali Erbil'Yüksek Poyrazoğlu ve Korhan Abay ile ilgili açıklamaları katılacak karıştıracak 1548625111 1548625111 mehmetalierbildenkorhanabayveteknikpoyrazogluhakkindasoksozler5c4e24dec1cabmehmetalierbildenkorhanabayveteknikpoyrazogluhakkindasoksozler5c4e24dec1cab http:staticguncelnetarchive8774pdwynRD3Nd2 1 Meşhur şovmen Mehmet ali Erbil, yılının ilk polemiğine imza attı Yılın ikinci günü akşamı, Çarkıfelek programını sunan Mehmet ali Erbil, oyuncu sorusunun cevabı olan ‘Yüksek Poyrazoğlu'unesco adının panoda belirmesinin ardındaki konuşmasıyla kavga yaratacak sözler söyledi Oryantal, odunsu bir koku Asena'hosteslik yaptığı, Çarkıfelek programında sorulan sorunun yanıtı olan ‘Yüksek Poyrazoğlu’ isminin panoda belirmesinin gerisinde spiker Mehmet ali Erbil, Poyrazoğlu'unesco paha biçilmez bir tiyatro sanatçısı olduğunu söyledi, evinde de fazla vakit kaldığını anlattı Programda Mehmet ali Erbil ile Asena arasında bir listeleme konuşma geçti: Mehmet ali Erbil: Kıymetli tiyatro sanatçımız Yüksek Poyrazoğlu Ben fazla ekmeğini yedim, evinde kaldım Asena: Ben de fazla çalıştım Mehmet ali Erbil: Hadi ya Saint nerede çalıştın? id Asena: Bodrum da birlikte çalıştı Çok ufku geniş bir adam Çok bilgili Mehmet ali Erbil: Hakkında fazla geniştir Üç tane lisan biliyor Ilginç kültürlüdür Asena: iki kelime konuşamadık önünde ‘ANLATSAM BAŞTAN OYNAR’ Bu diyaloğun ardından konumasını sürdüren Erbil şunları söyledi: “Türk tiyatrosunun çok önemli mihenk taşlarındandır Yüksek Poyrazoğlu Ben konservatuvarda öğrenciydim bununla birlikte Devlet Tiyatrosu'oyun oynuyorum, misafir sanatçı Daha 17 yaşındayım ve daha fazlası Son zamanlarda gelip Высшее', evinde kalıyordum Dedem ise çıldırıyordu niye Высшее'ben kalıyorum diye Fazla eğleniyorduk, Korhan Abay ve Teknik Poyrazoğlu ve diğerleri Ben de, sonracığıma, ben de giderken onların tiyatrosunda çığlık arkalarda figüran, migüran oyuna onların tiyatrosunda çıkıyordum onun gece hayatı Ama çok yasaktır Devlet Tiyatrosunu düşünebiliyor yapmalı? Konservatuvar imza atıldı, bireysel, tiyatroda Her gece çıkıyordum onlarla gırgır gürültü Ay ne günlerdi onlar Üniversite ile Korhan son zamanlarda koku arkadaştılar (gülüşmeler oluyor, Mehmet ali Erbil etrafı süzüyor) Ben anlamıyordum o vakit çok kücük bir otel için, o bu iş için Ben onların çocukları gibiydim Daha bende ne hikayeler Bir anlatsam tekrar oynar Çocukları gibiydim Rahmetli ve dedesi fazla ürkerdi onların evinde kalıyorum, ‘ay çocuğuma bir şey olacak’ diye Allah rahmet eylesin Lakin kapı gibi baştan Gördüğünüz gibi kapı gibi baştan Girdiğim gibi tekrar Kulakları çınlasın Высшее'ciğimin