Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mehmet Öz'den tepki çeken corona virüs açıklaması

Mehmet Öz'den tepki çeken corona virüs açıklaması
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
Dunyaca%2Dunlu%2DKalp%2DCerrahi%2DProfesor%2DDoktor%2DMehmet%2DOz%2Dkoronadan%2Dkorunmanin%2D8%2Dyolunu%2Dtek%2Dtek%2Danlatti%2D233489%2Ejpg

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün yaptığı son açıklama reaksiyon topladı.

Fox News kanalına konuşan Dr. Mehmet Öz, corona virüs salgını nedeniyle ABD'de kapatılan okulların yine açılması gerektiğini söyledi.

Ünlü kalp cerrahı, "Öncelikle cazibemizi tekrar kazanmamız gerekiyor. Kimi şeyler bir sorun olmadan açılmalı örneğin okullar. Size söylüyorum okullar çok alımlı bir fırsat. Lancet mecmuasında yeni bir makale gördüm. Makalede okulların açılmasının toplam mevt sayısını yüzde 2-3 ortasında artıracağı tabir ediliyordu" dedi.

Hekim Öz konuşmasının devamında, "Bu vefat oranı kimi arkadaşlar için kabul edilebilir bir oran” formunda konuştu. Mehmet Öz'ün canlı yayında yaptığı bu açıklama izleyicilerden reaksiyon topladı.

YANSILARIN AKABİNDE ÖZÜR DİLEDİ

Mehmet Öz yansılar üzerinden toplumsal medya platformu Twitter üzerinden özür iletisi paylaştı. Öz bildirisinde, "Okulların açılmasının riskleri üzerine yaptığım yorumlar insanların aklını karıştırdı ve maksadının dışına çıkarak onları üzdü. Yanlış konuştum" tabirlerini kullandı. 

Bir milyondan fazla izlenen özür görüntüsünde Tabip Öz "Buradaki emelimiz çocukların inançlı bir formda okula nasıl dönmeleri gerektiğini konuşmaktı. Zira bana beşerler daima olağan yaşantılarımıza ne vakit döneceğimizi soruyor" kelamlarıyla kendini savundu.

ABD'DE CORONA VİRÜS

Corona virüs salgının yeni üssü olarak isimlendirilen ABD'de 670 binden fazla beşere bulaştı ve 34 binden fazla insanın vefatına neden oldu. ABD hem olay hem de can kaybı sayısıyla corona virüsten en fazla etkilenen ülke.

858,505Konular
982,980Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt