Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meleklerime En güzel kadınlar günü mesajları sözleri

Meleklerime En güzel kadınlar günü mesajları sözleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ime En güzel kadınlar günü mesajları sözleri Kadınlar günü mesajları kadınlar günü sözleri Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım 25163 25163 meleklerimeenguzelkadinlargunumesajlarisozleri5c55544a0f41emeleklerimeenguzelkadinlargunumesajlarisozleri5c55544a0f41e 200 488 kadinlargunujpg25163 ime En güzel kadınlar günü mesajları sözleri kadinlargunujpg25163 ime En güzel kadınlar günü mesajları sözleri Cumhuriyetimizin odak noktasında bulunan kadınlarımız, çağdaş ve modern günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır Kadınlar gününüz kutlu olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygın Türk ve Dünya kadınlarına sağlık durumu ve sevinç dolu bir gelecek diliyorum Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, bağımsızlık ve mutluluk dolu bir hayat sürmelerini diliyorum Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum 8 Mart, dünyada kadınların denklik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür Kadınlarımızın bu manalı gününü içten gelen kutluyorum Doğumdan ölüme değin her hayatın her hemen varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kıymetli kadınlarımızın bu özel gününü candan kutlarım Tüm dünya kadınlarına sağlık durumu, sevinç ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında atama yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha artı değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bütün dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve birliktelik günü olarak kutlanmaktadır Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve modern Türkiye’nin oluşmasında laf sahibi olmuşlardır Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz aralarında devir yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta fazla daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir O, hanımlara karşısında tekrar tekrar sevgi, hürmet, zevk ve anlama göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşısında hiçbir süre barbar davranmamış; daima gülen olmuştur Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşısında gösterdiği bu söylev, hepimiz için misal olmalıdır Bu vesile ile bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 8 Mart kadınlar günü kutlu olsun Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık durumu ve sevinç getirsin Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun Adam olmadan önce insan olabilmenin en esas unsurudur kadın Birçok vakit yok, tekrar tekrar her gözün nuru, hayatın can damarıdır 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların arkasından kahramandır Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun Kadın, doğası gereği zayıftır; lakin acıya en çok o dayanır Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır Hiçbir kadının hayali nafile çıkmasınKadınlar Gününüz Kutlu Olsun 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum Emek veren, acı çeken, istek duyan, hakkını savunan bütün kadınlar 8 MartKadınlar Günü Kutlu Olsun Her bayan bir çiçektir Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim Kadınlar gününüz kutlu olsun Türk ve Dünya kadınlarının 8 Mart Kadınlar günü kutlu olsun Doğumdan ölüme dek her hayatın her hemencecik varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı En değerli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun Saygıyı, sevgiyi hakeden bütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun… tekrar tekrar ne istediğini haberdar olan, erkeğinin ardında ona yardım veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun… Sen öyle bir şey söylemeden gidersin oysa; üzerine milyonlarca bir şey söylenirKadınlar günün kutlu olsun… Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur Bir görüntü bazen şifa ara sıra zehirli oktur Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun… Ateş karşı bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan bayan; kadınlar günün kutlu olsun Müminler için en güzel misal Sevgili Peygamberimizdir O, hanımlara karşı her zaman sevgi, hürmet, tutku ve kavrama göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara aleyhinde hiçbir vakit vahşi davranmamış; her zaman tebessüm eden olmuştur Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu konuşma, hepimiz için örnek olmalıdır Bu vesile ile bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her hemencecik varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta fazla daha pozitif değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan tereddütsüz yerine getirmiş; modern ve modern Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bütün dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve birliktelik günü olarak kutlanmaktadır Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu OlsunSeni fazla seviyorum Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Kadınlar günün kutlu olsun sevgili annecigim Her şeye değerinde senin baki sevgin Seni çok arıyorum Fazla özledim Kadınlar günün kutlu olsun biricik meleğim