Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Meleklerin Sevabını Yazmakta Aciz Kaldığı Dua

Meleklerin Sevabını Yazmakta Aciz Kaldığı Dua
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
in Sevabını Yazmakta Aciz Kaldığı Dua Resulullah (sav) namaz kılarken soluk soluğa bir adam geldi ve: ALLAHu ekber,Elhamdülillahi hamden kesiran tayyiben mubareken fihimeleklerinsevabiniyazmaktaacizkaldigidua5c543ef2d551bgifalt :A :A :ALLAH büyüktür,çok pak ve kutsal hamdler ALLAH'adır!dedi Resulullah (iddia) namazı bitirince:Şu kelimeleri hanginiz söyledi?diye sorduCemaat bir müddet sessiz kaldı,Resulullah (iddia): (Kim söylediyse çekinmesin,benim desin),Zira fena bir şey söylemiş yokdedi Bunun üstüne adam: Ben,ey ALLAH'ın Resulü!dedi Resulullah (sav) da: Ben on iki melek gördümHer biri,bu kelimeleri (ALLAH'ın huzuruna) kendisi kuvvetlendirmek için koşuşmuşlardıbuyurdu Kaynak:Müslim,Mesacid 149,(600);Ebu Davud, Salat 121,(763); Nesai, İftitah 19, (2,132,133)  

Similar threads

Hikmeti Çok Olan Dualar hikmeti büyük dualar hemen olan dua Resulullah (sav) namaz kılarken soluk soluğa bir adam geldi ve: ''Allahu ekber, Elhamdülillâhi hamden kesîran tayyiben mubâraken fîhi (Allah büyüktür, çok pak ve kutsal hamdler Allah'adır!)'' dedi Resulullah (tez) namazı bitirince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
in Sevabını Yazmakta Zorlandıkları Dua ?? ?? ?? ????? ??? ????? ????? ???? ?????? ?????? “Ya Rab, lekel hamdu kemâ yenbağî li celâli vechike ve li azîmi sultânike 'Ey Rabbim! Senin zâtının celaline ve senin hâkimiyetinin azametine layık şekilde sana hamd olsun' İbn Mace...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Duanin Fazileti Ve Vakti DUANIN FAZİLETİ VE VAKTİ 1722 Nu'man İbnu Beşîr (radıyallâhu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm): Dua ibadetin kendisidirbuyurdular ve daha sonra şu âyeti okudular (Meâlen): Rabbiniz: ''Bana dua edin ancak size icâbet edeyim Bana ibadet etmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
NAMAZ DUALARI 1768 Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) namaz için tahrime tekbirini alınca kıraate geçmezden önce bir müddet süküt buyurmuştur Ben: Ey Allah'ın Resûlü, dedim, anam babam sana feda olsun, tekbir ile kıraat arasındaki süküt esnasında ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
İsmi Azam ve Esmaül Hüsna Duaları 1 ?1? ?? ????? ?????? ?????? ????? ???: ?????? ????????? # ????? ???????: ?????????? ????? ???????? ??????? ??????? ??????: ????? ?????? ? ????? ??? ????? ?‘???? ????????? ???? ???? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ???? ??????? ?????? ??????: ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt