Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Menemen (Hafif Bir Tarif)

Menemen (Hafif Bir Tarif)
0
31

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Menemen (Hafif Bir Tarif) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 soğan
  • 1 domates
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yumurta

Menemen (Hafif Bir Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağı tavaya ekleyin.
  2. Soğanları kavurun.
  3. Domatesleri ekleyip, kavurun.
  4. Yumurtaları ekleyin.
  5. Tuz ve karabiberi ekleyin.
  6. Biraz kavurduktan sonra tabağa alın.
Afiyet olsun!

Menemen (Hafif Bir Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Menemen Tanımı İçin Malzemeler 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ3-4 yeşil biber3 orta uzunluk domates1/2 (yarım) çay kaşığı tuz3 adet yumurta Menemen Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sıvı yağı tavaya alın. Biberleri halka halka doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyun ve minik minik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Sucuklu Menemen Tanımı İçin Malzemeler 1 kavanoz menemen (Ben yaz mevsiminden hazırlamış olduğum menemenlik harcımı kullandım)1 adet ortaboy soğan3 adet orta uzunluk domates3 adet yeşil biber4 adet yumurtaSucuk (Miktarı size bağlı)2 yemek kaşığı zeytinyağTuzKarabiberPul biber (İsteğe bağlı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Pazara Kahvaltısına Menemen Tanımı İçin Materyaller 1 yemek kaşığı tereyağ2 soğanVarsa 1 tane acı sivri biber7 tane orta domates1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçasıTuzPulbiberKarabiberİsteğe bağlı 2 yumurta ben koymadım Pazara Kahvaltısına Menemen Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Menemen Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük domates2 adet sivri biber2 yemek kaşığı zeytinyağı veya tereyağı2 adet yumurta1 adet kuru soğan (isteğe göre)TuzKarabiberKırmızı pul biber Menemen Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle domateslerin kabuklarını soyun ve yemeklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Kıvamında Bir Menemen Nasıl Yapılır? İçin Gereçler 2 adet manie domates3 adet yeşil biber1 adet soğanTuzSıvıyağ2 tane yumurta Kıvamında Bir Menemen Nasıl Yapılır? Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Sıvı yağı soğan ve biberleri tavaya alarak kavurun. Üzerine kabukları soyulup küçük küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt