Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Menengiç Yaprağı Salatası

Menengiç Yaprağı Salatası
0
62

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Menengiç Yaprağı Salatası Tanımı İçin Malzemeler

• Salamura menengiç yaprağı (göz kararı)
  • 3 adet sarımsak
  • 1 adet limon suyu
  • Zeytinyağı

Menengiç Yaprağı Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Salamura menengiç yaprağını sarımsak, limon suyu, zeytinyağı ile karıştırıyoruz.
  2. Tuz atmaya gerek kalmıyor esasen salamura olduğu için tuzlu oluyor .
  3. Sonra afiyetle yiyebilirsiniz. Farklı beğenilen bir salata ben bayıldım. Deneyeceklerede afiyet olsun. ????????‍????????.
Menengiç Yaprağı Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kereviz Yaprağı salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 baş kerevizin yaprakları1 adet havuç Sosu için; 2-3 yemek kaşığı mayonezZeytinyağı1 yemek kaşığı hardalElma sirkesiYarım limon suyu1-2 yemek kaşığı nar ekşisi Kereviz Yaprağı salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kereviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Asma Yaprağı Salatası Tarifi İçin Malzemeler 250 gram kadar asma yaprağı1 bardağı haşlanmış buğday1 kase süzme yoğurt1 tane küçük kuru soğan1 diş sarımsak1 çay kaşığı karabiberTuzZeytinyağı Asma Yaprağı Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Asma yaprağını hafif diri kalacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Zeytin Salamura Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo taze yeşil zeytin Salamura için; 1 lt su2 çorba kaşığı deniz tuzu yada kayatuzu1 adet limon (dilimlenmiş)1 adet limonun suyu2 adet defne yaprağı1 çay bardağı zeytinyağıYeteri kadar taze asma yaprağı Zeytin Salamura Yapımı Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Yoğurtlu Kereviz Yaprağı Salatası Tarifi İçin Malzemeler Kereviz yaprağı2 adet havuç1 adet kuru soğan1 adet büyük boy patates1 adet sarımsak zeytinyağı (Sebzeleri kavurma için)KarabiberTuzYarım çay bardağı su Sos için; Yoğurt (Mayonez ben eklemedim isteyen ekleyebilir)2 adet sarımsak Yoğurtlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Bakla Yaprağı Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 demet bakla yaprağı2 tane taze soğan1 kapya biber1 havuç1 fincan zeytin yağ1 tane limon50 gram ceviz içi1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı sıvı yağTuz1 diş sarımsakDileğe nazaran balzamik sirke Bakla Yaprağı Salatası Tanımı Yapılışı Bakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt