bilgisayarci
FD Üye
Mereng (Beze) Tanımı İçin Materyaller
- 6 adet yumurta akı
- 2 su bardağı şeker
- 2 damla limon suyu
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı kabartma tuzu
Mereng (Beze) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Bütün gereçleri bir kaba alıyoruz.
- Hepsini birden çırpıyoruz.
- 5 er dk mikseri dinlendirerek 8 defa çırpıyoruz kıvam krem şanti üzere olduğunda çırpma işini bırakıyoruz

- Krema torbasına istediğimiz hali takıp tepsimize biçimleri yayıyoruz ????ben büyük duy kullandım ????
- Evvelden 100 derecede ısıtılmış alt üst fansız fırında 1 saat pişiriyoruz ????
- Fırını sakın açmayın ki sınmasın ????afiyetle ????( ben ekler yaptığımda kremasına yumurta sarılarını koyduğum için yumurta akı çok üzere görünüyor ????dilerseniz 3 yumurta akı ve 1 su bardağı toz şeker ile öteki ölçüler tıpkı olarak yapabilirsiniz ????)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.