Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merhaba hanımlar

Merhaba hanımlar
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Merhaba hanımlar merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ve en büyük sebebim dertleşicek kimsem olmaması bu yüzden katıldım ben 23 yaşındayım 1 yaşında 1 kızım var 17 şubatta 3 yılımızı dolduracağımız fazla mutlu huzurlu bir evliliğimiz var vardı ta ki eşim dün bana birbirini izleyen 3 tokat atana dek tartışıyorduk saçma sapan sebeplerden nedeniyle genel sebepler kayınvalide görümce vs iki taraflı haklı haksız yönlerimiz olabilir fakat bu onun bana tokat atmasını gerektirmez ne yapacağımı bilmiyorum bekarken katiyen derdim bana el kaldırıcak adamın yeniden yüzüne bakmam ama iş pek yok işte ailem istemedi eşimi ailesi yüzünden ben fazla istedim annembabam ne halin varsa gör demeye getirdiler eşimi fazla seviyorlar aralarındaki iletişim çok iyi ama ailesi yüzünden her neyse yani ailemin evine dönmem olası yok hani aklı başına gelsin azıcık gözünü korkutayım desem bile gidecek yerim yok bunu eşime hiç söylemedim alt vurduktan yarım saat sonradan çok pişman oldu yalvardı ağladı resmi olarak ayaklarıma kapandı ben kızımı aldım gidicem diye nereye gidiceksem bundan böyle kapıyı kilitledi gitmemem için sen işe gidince gidicem dedim anekdot yazıp başucuma koymuş ne olur bana bir fırsat ver en azından bir kere yüzyüze konuşalım beni bir kerecik dinle diye sabahtan beri mesajlar atıyor arıyor telefonu açmıyorum mesajlarada yanıt vermiyorum fakat onu affedebileceğimi sanmıyorum ona pek büyük bir aşkla bağlıydımki onunn için ailemi hiçe saydım ancak bana evlilik yıldönümümüze 3 gün kala bunları yaptı bana us verin lütfen  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt