Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Merve Özbey'in karnı burnunda sahneye çıktı!

Merve Özbey'in karnı burnunda sahneye çıktı!
0
56

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
merve_ozbeyin_karni_ortaya_cikti_1651734994_2693.jpg

Şarkıcı Merve Özbey bayramın ikinci gününde Kıbrıs'ta bir mekanda sahne aldı. 6 aylık hamile olan ünlü şarkıcı bayrama özel repertuvarıyla hayranlarının karşısına çıktı. İşte detaylar...

İkinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey bayramın ikinci gününde Kıbrıs'ta çıktığı bir sahnede seslendirdiği şarkılarıyla kulakların pasını sildi. Kendisini dinlemeye gelen Özbey'in karnı dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim konser öncesi basın mensuplarından gelen soruları yanıtsız bırakmadı.

ItJYz_1651734996_881.jpg
Merve Özbey Kıbrısta bir mekanda sahne aldı

"BU BAYRAM AKLIM ONDA KALDI"

Geçtiğimiz yıl kızı Elif'i kucağına alarak annelik duygusunu tadan Özbey, "Seyircilerimiz için güzel bir konser hazırladık, umarım onlar da keyif alır. Önceki bayramda Elif çok küçüktü. Ne olduğunu çok anlayamadık. Bu bayramda aklım onda kaldı. Babaannesine bıraktık. Yorulmasını istemedik" şeklinde konuştu.

"İSMİNİ BABASI KOYACAK"

Karnı burnunda hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı ikinci bebeğinin ismi hakkında da konuştu. Özbey, "İsim için seçenekler var mı?" sorusunu, "Kızın adını ben koydum, oğlanın adını Kenan'a bıraktım. O da şu anda biraz kararsız" şeklinde yanıtladı.

Similar threads

Geçtiğimiz kızını kucağına alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, doğum videosunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Özbey'in paylaşımı büyük ilgi toplarken kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kenan Koçak ile mutlu bir evliliği olan ünlü şarkıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Hamileliğinde 27'nci haftayı geride bırakan Merve Özbey, kızına koyacağı ismi açıkladı. Şarkıcı, eşi Kenan Koçak'la çocuklarına Elif Özüm adını verecek...  Doğum için geri sayıma başlayan Merve Özbey, karnı burnunda yeni bir fotoğrafını paylaştı. Bir kızı olacağını duyuran Özbey, şimdilerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren, ikinci kez anne olmak için gün sayan Merve Özbey, Bebek'te görüntülendi. Koşar adım işlerini halleden şarkıcı ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Merve Özbey, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Koşar adım işlerini halleden şarkıcı, kendisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ünlü şarkıcı Merve Özbey, kızı ve eşiyle birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Merve Özbey'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın altına "İlk aile yemeğimiz" notunu düşmesi dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçu Merve Özbey, Şubat 2020'de Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu. Çift, 47 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İkinci kez anne olmayı bekleyen ünlü şarkıcı Merve Özbey eşi Kenan Koçak ve kızı Elif Özüm ile kar pozlarını sosyal medya hesabından, "Siz bu fotoğrafa bakınca yüzleri gülen üç kişi görüyorsunuz ya öyle değil" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,552Kullanıcılar
hmdasbahaSon üye
Üst Alt