Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mesut Yar nasıl zayıfladı

Mesut Yar nasıl zayıfladı
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mesut Yar diyeti
Mesut Yar nasıl kilo verdi

Mesut Yar verdiği 40 kilonun sırrını şoyle acıkladı
Yak sistemi diye bir sistem denedim 21 dakikada sekiz kere 30 saniye cok hızlı hareket etmeniz gerekiyor Koşu bandından 54 hızla iki dakika yuruyorsunuz İkinci dakikada hızı 108’e cıkarıp 30 saniye koşuyorsunuz Bunu sekiz kere yapmalı Peki niye? İlkel insanlar av olmamak icin tehlike anında hemen koşmaya başlıyordu Beyin de genetik olarak başınızın belada olduğunu sanıp yağlardan yakıyor Bunu bisiklete de uygulamanız mumkun

Antakya’ya gitmiştim Devasa bir masada oturuyorduk Ben beyazmesut yar nasil zayifladi Antakya Biberi İle Zayıfladı! Mesut Yar Nasıl Zayıfladı Merak Edenlere!peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu Ve hepsi benden cok daha zayıftı “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz? dedim “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz dediler Yeşil ve sulu bir biber Acıyı cok severim ama ısırdığım anda acıdan oluyordum Dilin damağın resmen şişiyor İlk uc gun buyuk acılar cektim Ama sonra alıştım, 12 kilo daha verdim Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor

Similar threads

Mesut Yar diyeti Mesut Yar nasıl kilo verdi Mesut Yar verdiği 40 kilonun sırrını şöyle açıkladı Yak sistemi diye bir sistem denedim 21 dakikada sekiz kez 30 saniye fazla hızlı hareket etmeniz gerekiyor Koşu bandından 54 hızla iki dakika yürüyorsunuz İkinci dakikada hızı 108 ’e çıkarıp 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Antakya biberi nasıldır, Antakya Biberi ile zayıflayan Mesut Yar Cocukluğundan beri kilolarından şikayetciydi Mesut Yar Antakya Biberi ile nasıl zayıfladığını anlattı Bugune kadar hep yanakları sıkılan sevimli adamdı 10 ay once canına tak etti, 40 kilo verdi Şimdi bu hikayenin kitabını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Antakya biberi nerede satılır, Antakyaya gitmiştim Devasa bir masada oturuyorduk Ben beyaz peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu Ve hepsi benden cok daha zayıftı “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz? dedim “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz dediler Yeşil ve sulu bir biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Antakya biberi nasıldır, Antakya Biberi ile zayıflayan Mesut Yar Çocukluğundan beri kilolarından şikayetçiydi Mesut Yar Antakya Biberi ile nasıl zayıfladığını anlattı Bugüne değin defalarca yanakları sıkılan sevimli adamdı 10 ay önce canına tak etti, 40 kilo verdi Şimdi bu hikayenin kitabını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Antakya biberi tohumu, Yak sistemi diye bir sistem denedim 21 dakikada sekiz kere 30 saniye cok hızlı hareket etmeniz gerekiyor Koşu bandından 54 hızla iki dakika yuruyorsunuz İkinci dakikada hızı 108’e cıkarıp 30 saniye koşuyorsunuz Bunu sekiz kere yapmalı Peki niye? İlkel insanlar av...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt