Metabolizmayı hızlandıran cay tarifleri
Metabolizmayı hızlandıran bitkiler
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet kabuk tarcın,
* 5 adet cekirdek kakule,
* 3 adet karanfil,
* 5 bardak su,
* 1 tatlı kaşığı bal,
* 1 cay kaşığı karabiber,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :
Suyu kaynatın Tarcın, kaule ve karanfili icine atıp, 5 dak kaynatın Soğuduktan sonra, icerisine bal ve karabiberi atın Gunde 45 defa icin
Buda başka bir tarif
İcerdiği malzelemer
1 Tane Elma
1 Tane Limon
1 Kutu Dal Tarcın
1 Tatlı Kaşığı Kadar Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Karanfil
Bu malzemeler icin 23 Lt kadar su gerekecektir
Metabolizmayı hızlandıran cay diyetinin yapılışı
Limon ile elmayı 4 tane eşit parcaya ayırarak kabuklardan ve cekirdeklerinden arındırıp ayrı bir kap icerisine konulur Bunların icerisine karabiber, karanfil, tarcın ilave edilir Daha sonrasında 23 Lt kadar su icerisinde kaynaması icin beklenir Bu karışım iyice suzuldukten sonra ayrı bir kap icersine tekrar boşaltılır
Metabolizmayı hızlandıran bitki cayının kullanışı
Elde ettiğimiz bu karışımı hergun 3 defa yemek oğunlerinin sonrasında sıcak olarak icilmesi tavsiye edilir
Metabolizmayı hızlandıran bitkiler
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 adet kabuk tarcın,
* 5 adet cekirdek kakule,
* 3 adet karanfil,
* 5 bardak su,
* 1 tatlı kaşığı bal,
* 1 cay kaşığı karabiber,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :
Suyu kaynatın Tarcın, kaule ve karanfili icine atıp, 5 dak kaynatın Soğuduktan sonra, icerisine bal ve karabiberi atın Gunde 45 defa icin
Buda başka bir tarif
İcerdiği malzelemer
1 Tane Elma
1 Tane Limon
1 Kutu Dal Tarcın
1 Tatlı Kaşığı Kadar Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Karanfil
Bu malzemeler icin 23 Lt kadar su gerekecektir
Metabolizmayı hızlandıran cay diyetinin yapılışı
Limon ile elmayı 4 tane eşit parcaya ayırarak kabuklardan ve cekirdeklerinden arındırıp ayrı bir kap icerisine konulur Bunların icerisine karabiber, karanfil, tarcın ilave edilir Daha sonrasında 23 Lt kadar su icerisinde kaynaması icin beklenir Bu karışım iyice suzuldukten sonra ayrı bir kap icersine tekrar boşaltılır
Metabolizmayı hızlandıran bitki cayının kullanışı
Elde ettiğimiz bu karışımı hergun 3 defa yemek oğunlerinin sonrasında sıcak olarak icilmesi tavsiye edilir