Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin Şenturk Ucurum şarkısı sozleri

Metin Şenturk Ucurum şarkısı sozleri
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Metin Şenturk Ucurum şarkı sozu
Metin Şenturk Ucurum sozleri

yanımdayken bile
seni ozluyorum
benim kaderimsin
bunu biliyorum
ne muhteşemsin senye
sana oluyorum
baktığım her yerde
seni goruyorum

bir adım daha gel
sensiz uşuyorum
gel tut ellerimi
duştum duşuyorum
ucurumlardan ucurumlardan

yanımdayken bile
seni ozluyorum
benim kaderimsin
bunu biliyorum
ne muhteşemsin senye
sana oluyorum
baktığım her yerde
seni goruyorum

bir adım daha gel
sensiz uşuyorum
gel tut ellerimi
duştum duşuyorum
ucurumlardan ucurumlardan

Similar threads

Metin Şenturk İmkansız şarkı sozu Metin Şenturk İmkansız sozleri gun olur kavuşuruz caresini varmı bilen sen ateşsin yakıp gecen ben su gibi akıp giden unut artık unut beni gel donelim yol yakınken imkkansız kavuşmamız imkkansız faydasız konuşmamız faydasız insafsız kaderimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Berkant Şarkıları Sozleri Berkant En Guzel Şarkılarının Sozleri İlk Aşk Unutulmaz İlk aşk unutulmaz Bir daha yaşanmaz Guzelliğine doyulmaz Herkese kısmet olmaz İlk aşk unutulmaz Birdaha yaşanmaz O gunlere kavuşulmaz Duşunmekten bıkılmaz Bilirim her kalpte Nice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Sevgiliye Aşk Mektupları Aşağıda sevgiliye yazılmış en guzel aşk mektuplarından ornekler bulabilirsinizSizlerde sevgilinize guzel bir aşk mektubu yazmayı duşunuyorsanız aşağıda sizin duygularınızı anlatan bir aşk mektubundan ipucları alabilirsinizSevgilinize guzel bir aşk mektubu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt