Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metin2 oynayanlar VE Knight oynayanlar girsin

Metin2 oynayanlar VE Knight oynayanlar girsin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ArkadaŞlar Metİn2 Oynuyorsaniz Benİ Kasabİlİrmİsİnİz Hee Bu Arada Yakamoz Serverİ AÇildiya Benİ Ya Yakamozda Yada Tramola Yada Tuva Da Kasabİlİrmİsİnİzzid Larinizi Verİn Pm Atayim Tabİ Kasmak İsteyen Tabİ

Similar threads

6. bölüme geldiğimiz bu yazımızda aslında “Türk oyun sektörü” açısından Knight Online’ın efsaneliğini inceleceğiz. Bu oyun Türk oyun sektörünü inanılmaz bir noktaya getirdi, elbette dünyada da ciddi yankıları oldu ama bizim için çok başka önemli. Bildiğiniz üzere Türkiye’de Knight Online oldukça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Öncelikle herkese merhaba Vaktinde benimde yaşadığım KO'ya alternatif arama sorunu için bu konuyu açmak istedim Konu tamamen KO'yu bırakmak isteyen arkadaşlar içindir KO'dan başka oyundan tat alamayan konu trolü arkadaşlar zahmet edip göz yormasınlar Bu konular seri halinde olacak ve ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
türk knight online serverları knight Online yeni başlayanlar için tüm bilgiler: Ilk Önce knight online nedir? Knight Online Malezyalı bir bilgisayar programcısı göre yapılan iki taraflı iki ırkın savaşını konu bölge devasa bir online oyundur paki bu knight online paralımıdır? Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Selam arkadaşlar Tanımadığım ve hoşlandığım bi kız vardı Okul vaktinde aynı duraktan benzer otobuse binip okula gidiyoduk fakat okullar aynı değil Neyse 12 ay otobüsde durakda sıkça bakıştık Hoşlanıyodum ondan ama cesaret edip tanışamadım bi türlü Sonra okullar kapanınca hiç görmedim daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
knight Online Sozluğu A Terimler: 1KS kill stealing yani birinin oldurmeye calıştığı enemy den exp yada np calmak 2 NP 2 anlamı var birincisi national point, 2 si No problem yani sorun değil demek 3 Ty thank you, teşekkur ederim 4 PK Player Killing, yani savaş ortamında başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,552Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt